Lapin Kirjallisuusseura ry:n vuosittain eri puolilla Lappia pidettävä Tekijöiden päivä järjestetään tänä vuonna Kittilän Yläri-salissa, Valtatie 9 A, lauantaina 24.11.2018 klo 11-14

Yleisö on tervetullut tapaamaan kirjailijoita ja tekemään kirjaostoksia. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta ostoksia varten kannattaa ottaa mukaan käteistä rahaa. Kahvitarjoilu.

Määräaikaan mennessä ilmoitettuja kirjoja on toistakymmentä, kirjoittajia enemmän, sillä mukana on kaksi antologiaa. 

Ilmoittautumiset pyydettiin syyskuun loppuun mennessä. Jälki-ilmoittautumisen mahdollisuudesta voi kysellä osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Kittilään järjestetään Rovaniemeltä linja-autokuljetus. Ilmoittautumisohjeet kuljetukseen julkaistaan marraskuun alussa.

 

HOX! Jos olet julkaissut 15.11.2017 jälkeen omakustanteen, mutta et ole toimittanut sitä Lapin maakuntakirjaston Lappi-osastolle, ilmoita tiedot meille ja ota asiassa yhteyttä Rovaniemen kaupunginkirjaston Lappi-osastolle, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puhelin 016-3222466 tai osoitteessa Jorma Eton tie 6 96100 Rovaniemi.