ENNAKKOTIETOA SODANKYLÄN KIRJOITTAJAKURSSEISTA LUOSTOLLA, päivitetty 7.1.2020

Kesäyön valoa Luostolta pohjoiseen. Kuva: Veikko Vasama

Suositut ja arvostetut Sodankylän kirjoituskurssit kokoavat kirjoittajia Lappiin kesäkuun ensimmäisellä viikolla 1.6.-6.6.2020. Kurssi järjestetään tunturikeskus Luoston upeissa maisemissa. Kurssin järjestävät yhteistyössä Revontuli-Opisto ja Lapin Kirjallisuusseura.

Huippuohjaajat luotsaavat kirjoittajia – valitse oma lajisi

Kirjoittajia ohjaavat oman genrensä rautaiset osaajat. Ryhmiä on kaikkiaan viisi, ja kuhunkin ryhmään voidaan ottaa rajallinen määrä osallistujia. Ryhmien teemojen ja kouluttajien valinnoissa olemme huomioineet edellisiltä kursseilta opiskelijoilta keräämämme toiveet ja palautteet.

Valitse ilmoittautuessasi oma ryhmäsi!

Ryhmät ja ohjaajat:

AUTOFIKTIO JA OMAELÄMÄKERRALLINEN KIRJOITTAMINEN Taija Tuominen / kirjailija ja luovan kirjoittamisen kouluttaja

DRAAMA Juha Hurme / kirjailija, ohjaaja

SPEKULATIIVINEN FIKTIO Katri Alatalo/ kirjailija

PROOSA Siri Kolu /kirjailija, ohjaaja, teatteriopettaja

LYRIIKKA (myös lavarunous) Susinukke Kosola (Daniil Kozlov) / runoilija, kustantaja ja sanataideohjaaja

Kurssin aikataulu ja paikka

1.-6.6.2020, ma 11.00-16.00, ti-pe 08.00-16.00, la 08.00-14.00

Lapland Hotel Luostotunturi, Luostontie 1

Kurssimaksu

Tarkempi hinta ilmoitetaan myöhemmin, samaa tasoa kuin vuonna 2019, eli vajaa 200 euroa. Lapin Kirjallisuusseuran jäsenille hinta on hieman halvempi kuin ei-jäsenille.

ILMOITTAUTUMINEN REVONTULI-OPISTON KAUTTA. ILMOITTAUTUMISAIKA ALKAA 1.3.2020.

Valitse mieluinen majoitus – kokoa porukka tai saavu yksin

Kurssimaksu sisältää opetuksen ja keittolounaan kurssipäivinä, majoitus tulee hoitaa omatoimisesti.

Jokainen osallistuja vastaa itse majoituksensa varaamisesta ja maksamisesta suoraan majoituspaikkaan.

HOTELLIN TARJOUSHINNAT KURSSILAISILLE PÄIVITETÄÄN TÄLLE SIVULLE MYÖHEMMIN

Saapuminen Luostolle

Luosto sijaitsee noin 120 km päässä Rovaniemeltä, Sodankylästä matkaa kertyy 40 km.

Jos haluat kysellä kimppakyytejä, yksi hyvä paikka on Sodankylän kirjoituskurssin Facebook-ryhmä.

Tästä saat kattavasti apua matkasi suunnitteluun https://luosto.fi/luosto/luosto/matkusta-luostolle#