25.3.2020: KORONAPANDEMIAN TAKIA LUOSTON KIRJOITTAJAKURSSIT JOUDUTAAN PERUMAAN. OLEMME PAHOILLAMME.

LISÄTIETOA KORVAAVISTA VERKKOKURSSSEISTA JA KURSSIMAKSUN PALAUTTAMISESTA LUVASSA PIAKKOIN

ENNAKKOTIETOA SODANKYLÄN KIRJOITTAJAKURSSEISTA LUOSTOLLA, päivitetty 28.1.2020

Ilmoittautuminen  2.3. klo 9:00 alkaen Revontuli-Opiston sivuilta, LINKKI

Kesäyön valoa Luostolta pohjoiseen. Kuva: Veikko Vasama

Suositut ja arvostetut Sodankylän kirjoituskurssit kokoavat kirjoittajia Lappiin kesäkuun ensimmäisellä viikolla 1.6.-6.6.2020. Kurssi järjestetään tunturikeskus Luoston upeissa maisemissa. Kurssin järjestävät yhteistyössä Revontuli-Opisto ja Lapin Kirjallisuusseura.

Huippuohjaajat luotsaavat kirjoittajia – valitse oma lajisi

Kirjoittajia ohjaavat oman genrensä rautaiset osaajat. Ryhmiä on kaikkiaan viisi, ja kuhunkin ryhmään voidaan ottaa rajallinen määrä osallistujia. Ryhmien teemojen ja kouluttajien valinnoissa olemme huomioineet edellisiltä kursseilta opiskelijoilta keräämämme toiveet ja palautteet.

Valitse ilmoittautuessasi oma ryhmäsi!

Ryhmät ja ohjaajat:

AUTOFIKTIO JA OMAELÄMÄKERRALLINEN KIRJOITTAMINEN Taija Tuominen / kirjailija ja luovan kirjoittamisen kouluttaja

DRAAMA Juha Hurme / kirjailija, ohjaaja

SPEKULATIIVINEN FIKTIO Katri Alatalo/ kirjailija

PROOSA Siri Kolu /kirjailija, ohjaaja, teatteriopettaja

LYRIIKKA (myös lavarunous) Susinukke Kosola (Daniil Kozlov) / runoilija, kustantaja ja sanataideohjaaja

Kurssin aikataulu ja paikka

1.-6.6.2020, ma 11.00-16.00, ti-pe 08.00-16.00, la 08.00-14.00

Lapland Hotel Luostotunturi, Luostontie 1

Kurssimaksu

Kurssimaksu 195 € sisältää opetuksen ja keittolounaan kurssipäivinä. Lapin Kirjallisuusseuran ulkopuolisilta seura laskuttaa kurssimaksun lisäksi järjestelymaksun 35 € eli hinta ei-jäsenille 230 €. Kurssimaksun voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa tai myöhemmin lähetettävällä laskulla.

Ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN REVONTULI-OPISTON KAUTTA. ILMOITTAUTUMISAIKA ALKAA 2.3.2020. klo 9:00

Huom! Ilmoittautumisen voi perua ilman kustannuksia 30.4.2020 saakka. Mikäli ilmoittautuminen perutaan tämän jälkeen, Revontuli-Opisto perii 50 € toimistomaksun.

Valitse mieluinen majoitus – kokoa porukka tai saavu yksin

Kurssimaksu sisältää opetuksen ja keittolounaan kurssipäivinä, majoitus tulee hoitaa omatoimisesti.

Jokainen osallistuja vastaa itse majoituksensa varaamisesta ja maksamisesta suoraan majoituspaikkaan.

Kurssipaikan Lapland Hotel Luostotunturin huonehinnat osallistujille ovat:

• 1 hengen huone 5 vrk 75 €, yht. 375 €
  • 2 hengen huone 5 vrk 40 €, yht. 200 €
  • 3 hengen huone 5 vrk 34 €, yht. 170 €

Majoitusvaraukset Lapland Hotel Luostotunturi: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 016 620 400.

Muita majoitusvaihtoehtoja Luostolla ja Sodankylässä mm. www.luosto.fi ja www.visitsodankyla.fi

Saapuminen Luostolle

Luosto sijaitsee noin 120 km päässä Rovaniemeltä, Sodankylästä matkaa kertyy 40 km.

Jos haluat kysellä kimppakyytejä, yksi hyvä paikka on Sodankylän kirjoituskurssin Facebook-ryhmä.

Tästä saat kattavasti apua matkasi suunnitteluun https://luosto.fi/luosto/luosto/matkusta-luostolle#