SODANKYLÄN KIRJOITTAJAKURSSIT LUOSTOLLA

Kesäyön valoa Luostolta pohjoiseen. Kuva: Veikko Vasama

Suositut ja arvostetut Sodankylän kirjoituskurssit kokoavat kirjoittajia Lappiin kesäkuun ensimmäisellä viikolla 3.6.-8.6.2019. Kurssi järjestetään tunturikeskus Luoston upeissa maisemissa. Kurssin järjestävät yhteistyössä Revontuli-Opisto ja Lapin Kirjallisuusseura.

Huippuohjaajat luotsaavat kirjoittajia – valitse oma lajisi

Kirjoittajia ohjaavat oman genrensä rautaiset osaajat. Ryhmiä on kaikkiaan viisi, ja kuhunkin ryhmään voidaan ottaa rajallinen määrä osallistujia. Ryhmien teemojen ja kouluttajien valinnoissa olemme huomioineet edellisiltä kursseilta opiskelijoilta keräämämme toiveet ja palautteet.

Uutena lajina tänä vuonna tarjonnassa on fantasiakirjoittamisen ryhmä, ja parin vuoden tauon jälkeen elokuvakäsikirjoittaminen on yhtenä ryhmän teemana.

Valitse ilmoittautuessasi oma ryhmäsi!

Ryhmät ja ohjaajat:

PROOSA Taija Tuominen / kirjailija ja luovan kirjoittamisen kouluttaja

DRAAMA Elli Salo / käsikirjoittaja, dramaturgi ja suomentaja

FANTASIAKIRJOITTAMINEN Katja Törmänen / kirjailija, kirjoittamisen ohjaaja ja kääntäjä

ELOKUVAKÄSIKIRJOITTAMINEN Jussi Hiltunen / elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja

LYRIIKKA Susinukke Kosola (Daniil Kozlov) / runoilija, kustantaja ja sanataideohjaaja

Kurssin aikataulu ja paikka

3.-8.6.2019, ma 11.00-16.00, ti-pe 08.00-16.00, la 08.00-14.00

Lapland Hotel Luostotunturi, Luostontie 1

Kurssimaksu

Kurssimaksu 185 € sisältää opetuksen ja keittolounaan kurssipäivinä.

Mikäli et ole Lapin Kirjallisuusseuran jäsen, laskuttaa seura sinulta kurssimaksun lisäksi järjestelymaksun 35 €.

Jos haluat liittyä seuran jäseneksi, saat kurssin jäsenhintaan!

Jäsenmaksut vuodelle 2019: normaali jäsenmaksu 25 €, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät ja varusmiehet 15 €.

Jäsenet saavat kotiin postitettuna myös kulttuurilehti Lapillisen vuosikerran.

Ilmoittautuminen

Kurssin suosion vuoksi ryhmät täyttyvät yleensä todella nopeasti, jopa ensi minuuteilla. Ole siis valmiina kun ilmoittautuminen käynnistyy!

Ilmoittautuminen kurssille alkaa pe 1.3.2019 klo 9.00.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset kurssille TÄSTÄ LINKISTÄ  tai puhelimitse opistosihteeri Sinikka Tepsa p. 0400 710 481.

Kun ilmoittautuminen käynnistyy, tulee näkyviin kurssikohtainen kysymys: Oletko Lapin Kirjallisuusseuran jäsen?

Jäsenhakemuksen voit täyttää TÄÄLLÄ

Ilmoittautumisia vastaanotetaan perjantaihin 26.4.2019 saakka. Peruutuspaikat tarjotaan jonottajille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Valitse mieluinen majoitus – kokoa porukka tai saavu yksin

Kurssimaksu 185 € sisältää opetuksen ja keittolounaan kurssipäivinä, majoitus tulee hoitaa omatoimisesti.

Jokainen osallistuja vastaa itse majoituksensa varaamisesta ja maksamisesta suoraan majoituspaikkaan.

Jos haluat majoittua kurssipaikalla, varaa paikkasi hotellista! Majoitushinta sisältää aamiaisen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön aukioloaikoina.

Lapland Hotel Luostotunturin huonehinnat osallistujille ovat:

• 1 hengen huone 5 vrk 75 € / vrk, yht. 375 €
  • 2 hengen huone 5 vrk 40 € / vrk, yht. 200 €
  • 3 hengen huone 5 vrk 34 € /vrk, yht. 170 €

Huom! Jos valitset 2 tai 3 hengen huoneen, sinua pyydetään mainitsemaan varatessasi, kenen kanssa haluat majoittua. Muussa tapauksessa hotelli tekee huonejaon.

Voit varata majoituksen Lapland Hotel Luostotunturiin tästä linkistä >>

Perinteistä mökkimajoitusta kurssipaikan läheltä tarjoaa Pyhä-Luosto matkailu.

Kaikki majoitusvaihtoehdot Luostolla löydät https://luosto.fi/luosto/majoitus

HUOM 1:  Kaikki majoitustiedustelut suoraan majoituspaikkoihin!

HUOM 2:  Kurssimaksuun sisältyy kaikille keittolounas. Muut ruokailut, päiväkahvit ja välipalat tulee järjestää omatoimisesti.

Saapuminen Luostolle

Luosto sijaitsee noin 120 km päässä Rovaniemeltä, Sodankylästä matkaa kertyy 40 km.

Jos haluat kysellä kimppakyytejä, yksi hyvä paikka on Sodankylän kirjoituskurssin Facebook-ryhmä.

Tästä saat kattavasti apua matkasi suunnitteluun https://luosto.fi/luosto/luosto/matkusta-luostolle#

Tervetuloa Luostolle Suomen suven suosituimpaan kirjoituskuplaan!

Anne Lukkarila