Rovaniemen Wanhoilla Markkinoiden Taidekujalla runoillaan ääneen 15.-17.8.2014 

 

Kirjoitatko runoja, tai harrastatko runonlausuntaa? Muistatko runon tai aforismin, jonka haluaisit jakaa muillekin? Onko rytmisesti artikuloitava runous intohimosi? Rovaniemen Wanhoilla Markkinoilla on tänä vuonna uutena tapahtumana kaikille vapaa Runoköngäs – Poet’s corner, jossa jokainen runojen ystävä pääsee ääneen. Tavoitteena on katkeamaton runovirta, johon markkinavieraat voivat osallistua ja pysähtyä kuuntelemaan. Vuorot jaetaan paikan päällä jonotusperiaatteella. Kieli ja runouden tyylilaji on vapaa ja mukaan toivotaan kaikenikäisiä esiintyjiä. Tilaisuus on akustinen.

 

Kun sinulla on lausuttavaa, tule Rovaniemen Wanhoille Markkinoille ja Jätkänpatsaan puiston Taidekujalle, nouse lavalle lausumaan! Tule ottamaan yleisösi ja haasta kaverikin mukaan! Laita säkeet soimaan ja runo raikumaan! 

 

Runoköngäs - Poet’s corner welcomes all of you to express your love to lyrics. If you write or recall rhymes, RAP, limericks, etc., and desire to share a piece of or your art using ancient assets and our forum, please step on the podium and let it rhyme and flow. Challenge your friends, in any language! 

 

Paikalliset runonystävät varmistavat, että könkhäällä kohisee joka tunti. Jos sinä haluat tulla tukemaan runotalkoita varaa omille esityksillesi pari-kolme ajankohtaa ennakkoon. 

Ilmoittaudu Erkki Kailalle (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

For further information and any support, please contact us: Erkki (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

 

Tietoa wanhoista markkinoista täältä: RWM.