Hyvät Lapin Kirjallisuusseuran jäsenet

On taas ajankohtaista ja suuri ilo kutsua teidät yhdistyksemme kevätkokoukseen.
Kokous pidetään lauantaina 17.4.2021 kello 14:00 alkaen Muoniossa, Suomen kalakirjastossa osoitteessa Kemiläisen metsätie 151.

Kokoukseen voi osallistua paikanpäällä, mutta vain koronatilanteen sallimin osallistujamäärin. Siksi tapahtuma järjestetään myös virtuaalisena Internetissä Jitsi Meet alustaa hyödyntäen.

Ennen kokousta n. klo 13:15 alkaen Ari Savikko esittelee Suomen kalakirjaston toimintaa ja palveluja. Poikkeusolojen takia tilaisuuteen ei liity muuta ohjelmaa.

Jitsi Meetin käyttö on helppoa. Kokoukseen voi osallistua Internetiin liitetyllä tietokoneella tai älypuhelimella. Tietokoneen käyttäjältä edellytetään äänen toistoon riittäviä laitteita esimerkiksi kuulokkeita ja mikrofonia. Web-kameran kuva voidaan välittää, jos sellainen on. Älypuhelimella osallistumista varten laitteeseen tulee asentaa Jitsi Meet appi joka on helposti ladattavissa laitekohtaisesta sovelluskaupasta (AppStore, GooglePlay).

Kokous päättää sääntömuutosesityksestä, jonka mukaan seuran hallituksen puheenjohtaja valtuutettaisiin kirjoittamaan seuran nimen yksin. Nykyinen käytäntö edellyttää kahden nimenkirjoitusoikeuden omaavan, pj:n, rahastonhoitajan, sihteerin tai varapuheenjohtajan, yhtäaikaista allekirjoitusta. Muutos yksinkertaistaa valtuuksien myöntämistä vuodenvaihteessa voimaan tulleen lakimuutoksen ja sitä seuranneen hallinnollisen uudistuksen jälkeen.

Sääntömääräisessä kokouksessa kuullaan alustus ja keskustellaan vuoden 2020 toimintakertomuksesta ja tilinpäätöksestä sekä kuullaan toiminnantarkastajan lausunto yhdistyksen toiminnasta ja päätetään vastuuvapauden myöntämisestä seuran hallitukselle.

Osallistu virtuaalikoukseen Internetin kautta seuraavasti:

1. Kirjaudu verkkoselaimella tai puhelimen apilla Jitsi Meet-sivulle kirjoittamalla Internet-selaimeen https://meet.jit.si

2. Kirjaa kokoustilan (kokoushuoneen) nimikenttään seuraava sanayhdistelmä:

LapinKirjallisuusseuraKevät2021

3. Kirjaa ”osallistujan nimi”-kenttään puhuttelunimesi

4. Liity kokoukseen (Join meeting)

Jos saat ”olet ainoa osallistuja” – ilmoituksen, jää odottamaan muita osallistujia. Voit kokeilla odotellessasi Jitsi Meet-sovelluksen ominaisuuksia.

Tervetuloa Lapin Kirjallisuusseuran kevätkokoukseen

Erkki Kaila