Tervetuloa tutustumaan Lapin Kirjallisuusseuran kotisivuihin ja myös hyötymään niistä! Omien sivujen teko on ollut seurassa jo monta vuotta ohjelmassa, mutta vuoden 2010 toukokuun hallituksen ideariihi ryhtyi konkretisoimaan asiaa. Nyt puolestaan seuran hallituksen kaksi uutteraa jäsentä, Arja Vasama ja Jorma Koski, sekä Arja Vasaman tytär ovat luoneet sivuille konkreettista jälkeä.

Sivut eivät tule korvaamaan perinteistä tiedottamista seuran toiminnasta, mutta ne tulevat täyttämään sähköisen tiedottamisen tyhjiön, joka seurallamme on ollut. Tarjolla tulee olemaan päivitettyä, ajankohtaista tietoa seuran tapahtumista, mutta myös seuran vaiheista kertovaa historiaosuutta. Lisäksi kirjailijat saavat tilaa kertoa itsestään ja tuotannostaan. Myös seuraa luotsaavat hallituksen jäsenet esittäytyvät sivuilla. Vain mielikuvitus on tekemisen rajana! Visuaalisen ilmeen suunnittelu ja toteuttaminen ovat myös haastavia.

Toivon, että sivut vastaavat jo nyt tiedon tarpeeseen. Jatkossa ne toivottavasti vastaavat myös lappilaisen kauneuden ja luovan hulluuden tarpeeseen. Luovaa hulluutta ilmentäköön seuraava, pieni ajatuskuvio:

"Vapaapäivä töistä.
Luen urakalla runoja.
Kahmin kasoittain ja
hätäilen, etten ehdi.
Yritän olla kaikille
tasapuolinen ja pyytelen anteeksi.
Voi sana - miksi tulit todeksi!"

Kirjoittanut Tuula Saraniemi