Lapin Kirjallisuusseuran syysvuosikokous järjestettiin lauantaina 28.11.2020 Rovaniemellä.

Kokouksessa ei voitu valita hallituksen puheenjohtajaa, koska kukaan esitetty ei antanut suostumustaan. Hallitus kutsui yhdistyksen ylimääräisen kokouksen koolle 17.12. ja tämä kokous valitsi Erkki Kailan jatkamaan puheenjohtajana vuoden 2021.

Varsinaisiksi hallituksen jäseniksi valittiin Anne Lukkarila (Rovaniemi), Eija Nissinen (Salla), Tapani Tavi (Kittilä), Kirsi Karhu (Rovaniemi), Ari Savikko (Inari), Maria Paldanius (Rovaniemi) ja Jyri Ollila (Rovaniemi) ja varajäseniksi Sinikka Labba (Enontekiö), Tuula Luiro (Kemijärvi) ja Jorma Koski (Kemi).

Kokous hyväksyi talousarvion ja toimintasuunnitelman vuodelle 2021.

Hallitus

Syysvuosikokous 2020. Pandemia-ajan vaatimat suojamaskit tietenkin käytössä. Kuva: Pälvi Rantala