Tervetuloa Lapin Kirjallisuusseuran sivustolle!

Lapin Kirjallisuusseura on avoin kaikille kirjallisuuden ystäville. Seuran jäseneksi voi liittyä hallitukselle osoitetulla hakemuksella osoitteessa: c/o Erkki Kaila, Kiveliötie 2 B, 96500 Rovaniemi, sähköposti: lapinkirjallisuusseura@gmail.com tai täyttämällä sähköisen hakemuslomakkeen

Verkkosivujen ja jäsenlehti Lapillisen lisäksi lappilaisen kirjallisuuden kuulumisia voit seurata Twitterissä.

Kirjallisuusseura on myös Facebookissa. 

Lue lisää seuran toiminnasta

Seuran jokavuotinen tapahtuma Tekijöiden päivä järjestetään Rovaniemen pääkirjastossa lauantaina 28.11.2020. Susinukke Kosolan vierailu ja syysvuosikokous samana päivänä.
 
Päivätilaisuuteen klo 11-13 Rovaniemen pääkirjaston Lappi-osastolla ilmoittautui 10.10. mennessä kuusi tekijää ja yksi tekijäryhmä: 
 
Anneli Kurkela Vahinko Leena K.Valmu Katoaminen kahdeksannella luokalla, Markku Knuuti Taivas ja kylä, Kaisa Halmkrona Kaimahaltiat, Riidellään sovintoon asti, Pirjo Rantala Tunteista temmattua, Leena Pyhäluoto Joulun aikaa, joulun taikaa/runovärityskirja ja Tunturilappilainen Avoin kirjoittajaryhmä Hilla
 
Iltatilaisuuteen, joka järjestetään Hostel Café Kodissa klo 17-19, voi edelleen ilmoittautua Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja paikan päälle voi tulla myös etukäteen ilmoittautumatta. 
Jo ilmoittautuneita on kaksi: RunoRoi -ryhmän RunoRoi-kaa -antologia (julkistamistilaisuus) ja Anne Lukkarila Enkelilunta
 
Kumpikin tilaisuus on yleisölle avoin, noudatamme koronatilanteen mukaisia ohjeita. 
 
Tällä hetkellä (19.10.) kirjaston maksimiosallistujamäärä on 50, Hostel Café Kodin 70. muutokset ovat mahdollisia. Tekijöiden päivän haastattelut striimataan ja niitä voi siis seurata etänä, ellei pääse paikalle. Kiitämme jo etukäteen kirjastoa tästä mahdollisuudesta, vaikka tietenkin toivomme kirjallisuuden ystäviä paikan päälle.
 
Kirjailijahaastattelut ovat klo 11-12.30, kahvitauon jälkeen esiintyy runoilija Susinukke Kosola klo 13.00-14.00 ja klo 14.30 jatkamme syysvuosikokoukseen kirjaston alakerran suureen kokoushuoneeseen.
 
Tekijät voivat myydä tilaisuudessa kirjojaan.
 
Tervetuloa!

Lisätietoja