Kittilässä 5.7.2020 palkittiin Lyyriset räkkäolympialaiset! Piharuno. 250 eurolla. Valituksi tuli Pyrita esityksellään "Kahtena".

Esiintyjät : Paula Alajärvi, SODANKYLÄ Kirsi Karhu, ROVANIEMI Irja Korhonen, OULU Pyrita, SODANKYLÄ Tarja Okkonen, NURMIJÄRVI Pilvi Valtonen, LAPPEENRANTA Roosa Ylipahkala, KITTILÄ Päivi Ylivaara-Mikkola, SODANKYLÄ. Valintaraatiin kuuluivat kirjailija ja tietokirjailija Jouko Lehtonen Sastamalasta, runoilija Martin Staffan Tohmajärveltä ja puheenjohtajana kirjailija Tapani Tavi Kittilästä. Valintaraatiin kuuluivat kirjailija ja tietokirjailija Jouko Lehtonen Sastamalasta, runoilija Martin Staffan Tohmajärveltä ja puheenjohtajana kirjailija Tapani Tavi Kittilästä.

Piharunotapahtuman mainos

Pyrita