Päivitetty 30.1.2020 Numerosta 48 on otettu uusintapainos ja lehti on postitettu jäsenille.

17.1.2020. Lapillinen 48, marraskuussa ilmestyneen lehden paperiversio, on Postin hoteissa kateissa. Asia selvitetään painotalo Grano Oy:n, Postin ja Lapillisen toimituksen toimesta.

Painettu Lapillinen 48 toimitettiin Granolta 7. marraskuuta Postin jaettavaksi. Luvassa on mahdollisesti 2. painos alkuvuodesta 2020. Pahoittelemme postituksen viivästymistä jäsenillemme ja ilmoittajillemme.

Lapiilinen 48 on vapaasti luettavissa Lapin kirjastoissa ja netissä osoitteessa

Tapani Tavi