järjestetään Rovaniemen pääkirjaston Lapponica-salissa lauantaina 13.4. klo 12-15. Päivän järjestää TAIKE yhteistyössä Suomen Kirjailijaliiton ja Lapin Kirjallisuusseuran kanssa.

Taiken logo

Päivän ohjelma:

klo 12–12.45
Tervetuloa: kirjallisuuden läänintaiteilija Susanna Kolehmainen
ja Lapin Kirjallisuusseuran pj. Erkki Kaila
Pohjoisen kantilta kirjailijaksi: kirjailija Jorma Koski

Klo 12.45–13.15
Kahvitauko

Klo 13.15–14
Hanna Hauru

14–14.45
Lappi-taustan lisäarvo luovassa ammatissa:
kirjailija Tommi Liimatta

Vapaata keskustelua

Verkottumispäivän päätteeksi kirja-arpajaiset. Lapin Kirjallisuusseuran kevätkokous alkaa tilaisuuden jälkeen.

Ilmoittautumiset kirjailijoiden verkottumispäivään
tai puh. 0295 330 924. Kahvitarjoilun vuoksi toivotaan ennakkoilmoittautumista.

Tilaisuus on osallistujille maksuton.

KUTSU

Suomen Kirjailijaliiton logo