Lapin Kirjallisuusseura ry:n vuosittain eri puolilla Lappia pidettävä Tekijöiden päivä järjestetään tänä vuonna Kittilän Yläri-salissa, Valtatie 9 A, lauantaina 24.11. klo 11-14

Tekijöiden päivän ohjelmaan kuuluu Lapissa asuvien kirjailijoiden ja kirjoittajien vuoden aikana julkaisemien kaunokirjallisten tuotteiden esittely. Lapin ulkopuolelta mukaan mahtuvat ne kirjoittajat, jotka ovat Lapin Kirjallisuusseuran jäseniä. Paikalle tulevat tekijät haastatellaan ja heille tarjotaan tilaisuudessa mahdollisuus markkinoida ja myydä uutuustuotteitaan.

Ilmoittautumiset tapahtumaan ja esitettävä kirjallinen materiaali pyydetään lähettämään syyskuun loppuun mennessä Lapin kirjallisuusseuran osoitteella Kiveliöntie 2 B, 96500 Rovaniemi  tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Lapin Kirjallisuusseura osallistuu osittain esiintyjien bensakuluihin, mieluummin kimppakyyti, ja ilmaisella bussikuljetuksella Rovaniemi-Kittilä-Rovaniemi. Kyselyt runoilija-kirjailija Tapani Tavi, p. 040 8463036 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

HOX! Jos olet julkaissut 15.11.2017 jälkeen omakustanteen, mutta et ole toimittanut sitä Lapin maakuntakirjaston Lappi-osastolle, ilmoita tiedot meille ja ota asiassa yhteyttä Rovaniemen kaupunginkirjaston Lappi-osastolle, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puhelin 016-3222466 tai osoitteessa Jorma Eton tie 6 96100 Rovaniemi.