Tervetuloa Lapin Kirjallisuusseuran sivustolle!

Lapin Kirjallisuusseura on avoin kaikille kirjallisuuden ystäville. Seuran jäseneksi voi liittyä hallitukselle osoitetulla hakemuksella osoitteessa: c/o Erkki Kaila, Kiveliötie 2 B, 96500 Rovaniemi, sähköposti: lapinkirjallisuusseura@gmail.com tai täyttämällä sähköisen hakemuslomakkeen

Verkkosivujen ja jäsenlehti Lapillisen lisäksi lappilaisen kirjallisuuden kuulumisia voit seurata Twitterissä.

Kirjallisuusseura on myös Facebookissa. 

Lue lisää seuran toiminnasta

Jäsenenä voit mainostaa julkaisuasi Lapillisessa jäsenetuhintaan. Hinnat ja toimitusohjeet löydät Mediakortista, LINKKI. Alla esimerkkejä.

Päivitetty 30.1.2020 Numerosta 48 on otettu uusintapainos ja lehti on postitettu jäsenille.

Lapin Kirjallisuusseura valitsi syysvuosikokouksessaan Kemissä 30.11. Erkki Kailan jatkamaan seuran puheenjohtajana. Hallitukseen valittiin Eija Nissinen Sallasta, Arja Vasama ja Anne Lukkarila Rovaniemeltä, Ari Savikko Inarista ja Tapani Tavi Kittilästä.Varajäseniksi valittiin Kirsi Karhu Rovaniemeltä, Jorma Koski Kemistä ja Sinikka Labba Enontekiön Kilpisjärveltä. 

Jäsenetu! Kirjallisuusseuran jäsenillä on mahdollisuus myydä ja esitellä teoksiaan Taidebasaarissa Aineen taidemuseolla 23.-24.11.2019 Kirjallisuusseuran myyntipöydässä. Varaa toivomasi aika!

OLETKO JULKAISSUT KIRJAN?

Mainosta sitä seuran omassa lehdessä jäsenetuhintaan!

Mainoksen ehdit toimittaa 15.10. mennessä.

Lapin Kirjallisuusseura järjestää vuosittain Tekijöiden päivän lisäksi useita muita tapahtumia kirjailijoille ja yleisölle. 

Tiedotamme tulevista tapahtumista näillä sivuilla, Facebookissa sekä Lapillisessa. 

Voit selata menneitä tapahtumia vasemman laidan valikosta. 

 

Seuran kevätkokous keräsi tuvan täydeltä yleisöä Ivalon kirjastoon 1.3.2014. Kuva: Tero Ronkainen.

Lisätietoja