Tervetuloa Lapin Kirjallisuusseuran sivustolle!

Lapin Kirjallisuusseura on avoin kaikille kirjallisuuden ystäville. Seuran jäseneksi voi liittyä hallitukselle osoitetulla hakemuksella osoitteessa: c/o Erkki Kaila, Kiveliötie 2 B, 96500 Rovaniemi, sähköposti: lapinkirjallisuusseura@gmail.com tai täyttämällä sähköisen hakemuslomakkeen

Verkkosivujen ja jäsenlehti Lapillisen lisäksi lappilaisen kirjallisuuden kuulumisia voit seurata Twitterissä.

Kirjallisuusseura on myös Facebookissa. 

Lue lisää seuran toiminnasta

Seuran jokavuotinen tapahtuma Tekijöiden päivä järjestetään Rovaniemen pääkirjastossa lauantaina 28.11.2020. Susinukke Kosolan vierailu ja syysvuosikokous samana päivänä.
 
Haluatko kirjoittaa Lapin ilmaston ihmeistä tai sen tavallisuudesta? Entä kiinnostaako ilmastonmuutos? Lapillinen nro 50 teemana on ILMASTO.

Kittilässä 5.7.2020 palkittiin Lyyriset räkkäolympialaiset! Piharuno. 250 eurolla. Valituksi tuli Pyrita esityksellään "Kahtena".

Sääntömääräinen kevätvuosikokous pidetään keskiviikkona 17.6. klo 17 Rovaniemen pääkirjaston Lapponica-salissa. 

HUOM! RWM ei järjestetä tänä vuonna koronan aiheuttamien rajoitusten vuoksi. Ensi kesän 21-23.8. 2020 Runokönkään päävieraaksi on varmistunut Susinukke Kosola. 

Lapin Kirjallisuusseura järjestää vuosittain Tekijöiden päivän lisäksi useita muita tapahtumia kirjailijoille ja yleisölle. 

Tiedotamme tulevista tapahtumista näillä sivuilla, Facebookissa sekä Lapillisessa. 

Voit selata menneitä tapahtumia vasemman laidan valikosta. 

 

Seuran kevätkokous keräsi tuvan täydeltä yleisöä Ivalon kirjastoon 1.3.2014. Kuva: Tero Ronkainen.

Lisätietoja