OLETKO JULKAISSUT KIRJAN?

Mainosta sitä seuran omassa lehdessä jäsenetuhintaan!

Mainoksen ehdit toimittaa 15.10. mennessä.

Rovaniemen Wanhoilla Markkinoilla järjestettiin 16.-18.8.2019 Lapin Kirjallisuusseuran toimintasuunnitelman mukainen sanataidetapahtuma. Tilaisuus toteutettiin yhteistyössä Rovaniemellä toimivan Sanaseuran kanssa.

Marjatta Kaasila edusti hienosti Lappia vuoden 2019 lavarunouden suomenmestaruuskilpailussa Helsingissä 17.8.2019 ja tuli kisan viidenneksi.

Ylitornion Meltosjärvellä, Yrttitarhan Teetuvassa, Yrttipolku 7, lauantaina 3.8

viikolla 30 eli heinäkuun loppupuolella.

Lapin Kirjallisuusseura järjestää vuosittain Tekijöiden päivän lisäksi useita muita tapahtumia kirjailijoille ja yleisölle.

Tiedotamme tulevista tapahtumista näillä sivuilla, Facebookissa sekä Lapillisessa.

Voit selata menneitä tapahtumia vasemman laidan valikosta.

Seuran kevätkokous keräsi tuvan täydeltä yleisöä Ivalon kirjastoon 1.3.2014. Kuva: Tero Ronkainen.