Lapin Kirjallisuusseura ry:n vuosittain eri puolilla Lappia pidettävä Tekijöiden päivä järjestetään tänä vuonna Kittilän Yläri-salissa, Valtatie 9 A, lauantaina 24.11. klo 11-14

Lapin Kirjallisuusseuran kokoama Runoköngäs kuohuu taas Rovaniemen Wanhoilla Markkinoilla 17.-19.8.2018.  Kolmena markkinapäivänä on sovittua ohjelmaa joko Jätkänlavalla (pe ja su klo 14-15) tai Puuhateltassa (la 17-18). Open Mic -osuus on jokaisena päivänä ja silloinhan lava on avoin kaikille.

Poetry Slamin Suomen mestaruuden aluekarsinnan Rovaniemellä voitti Tiina Qvist, joka lähtee siis SM-kisoihin Helsinkiin syyskuussa. Toiseksi tuli Irene Piippola ja kolmanneksi Pälvi Rantala. Onnea voittajille!

Pellolainen Tuomo Waara voitti Lapin Kirjallisuusseuran järjestämän Lapin tarinaniskennän aluemestaruuskilpailun Torniossa 7.4. tarinallaan 2.5.1966. Hän oli myös yleisön suosikki.

Lauantaina 2.12. Torniossa julkistettiin Lapin satumaa -kirjoituskilpailun voittajat. Samassa tilaisuudessa esiteltiin myös Lapin satumaa – Satuja Lapista -teos, jonka on toimittanut kirjailija Tittamari Marttinen.

Kilpailun voitti Päivi Miettinen sadullaan Čáhkalakkiksen aarre.

Lapin Kirjallisuusseura järjestää vuosittain Tekijöiden päivän lisäksi useita muita tapahtumia kirjailijoille ja yleisölle.

Tiedotamme tulevista tapahtumista näillä sivuilla, Facebookissa sekä Lapillisessa.

Voit selata menneitä tapahtumia vasemman laidan valikosta.

Seuran kevätkokous keräsi tuvan täydeltä yleisöä Ivalon kirjastoon 1.3.2014. Kuva: Tero Ronkainen.