TILANNE 1.3. KLO 18: Taijan (proosa), Ellin (draama), Ansun (dekkarit) ja Riinan (lyriikka) ryhmät täyttyivät jo, Marian (lapsille ja nuorille kirjoittaminen) ryhmässä on vielä paikkoja.

Voit kysellä vapautuvia paikkoja Revontuli-Opistolta, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. On todennäköistä, että kevään aikana tulee peruutuksia.

Sodankylän kirjoittajakurssit järjestetään tututtuun tapaan yhdessä Revontuli-Opiston kanssa. Ajankohta on kesäkuun ensimmäinen täysi viikko, 4.-9.6.2018.

Ryhmiä on tänäkin kesänä viisi. Ohjaajat:  Elli Salo (draama), Taija Tuominen (proosa), Riina Katajavuori (lyriikka), Ansu Kivekäs (dekkarit) ja Maria Peura (lapsille ja nuorille kirjoittaminen, huom ohjaaja vaihtunut aiemmin ilmoitetusta!)

Kurssi alkaa lounaalla maanantaina 4.6. ja päättyy kahveihin ja todistusten jakoon lauantaina 9.6. puolen päivän jälkeen. Kurssimaksuun sisältyy opetuksen lisäksi majoitus liinavaatteineen, aamiainen, lounas ja päiväkahvit. Iltaisin on sekä yhteistä että omaa ohjelmaa. Sodankylä tarjoaa hyvät ulkoilumahdollisuudet ja mm. Pyhä-Luoston kansallispuisto on ollut monien iltaretkien kohde.

Huom! Kurssipaikka on muuttunut aiemmin ilmoitetusta. Sompion koulu menee heti koulujen päätyttyä remonttiin. Uusi kurssipaikka on A. Kenan koulu (Koulutie 2, 99600 Sodankylä), joka sijaitsee n. 2 km päässä kurssin majoituspaikasta. Myös kurssin ruokailut järjestetään Kenan koululla.

Lisätietoa Kenan koulusta: https://peda.net/sodankyla/koulujen-sivut/akk

Koska asuntolat ovat remontissa, on majoitus Camping Nilimellan lomahuoneistoissa, jotka sijaitsevat kurssipaikan välittömässä läheisyydessä. Huoneistoissa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, tupakeittiö ja sauna. Majoitusta on lomahuoneistoissa tarjolla 1 ja 2 hengen huoneissa.

Huom! Yhden hengen huoneita on tarjolla rajoitettu määrä.

Yhteinen sauna ja takkahuone eivät ole remontin takia käytössä, mutta Nilimellasta löytyy iso nuotiopaikka ja rantapubi terasseineen.

Kurssien hinnat jäsenille:

Majoitus yhden hengen huoneessa + ruokailut 450 €

Majoitus kahden hengen huoneessa + ruokailut 330 €

Opetus ja ruokailu 150 €

Ei-jäseniltä Lapin Kirjallisuusseura laskuttaa lisäksi 35 € ilmoittautumiskuluja.

Jäseneksi hakeminen käy helposti: täytä LOMAKE

Tervetuloa Sodankylään!