Anne Lukkarila. Kuva: Kaisa Sirén 

Anne Lukkarila (s 1968) on rovaniemeläinen perheenäiti ja hallintotieteiden maisteri, joka on tehnyt työuransa kouluttajana ja kehittäjänä. Asiakkaina yli viidentoista vuoden ajan ovat olleet sadat matkailu-, ravintola- ja palvelualan yritykset. Tästä kokemuksesta syntyi omakustanneteos Strategiaa suomeksi (2015). 

Anne Lukkarilan kuvasi Kaisa Sirén.

Anne Lukkarilalla on oma indie-kustantamo, AK Kustannus. Tulossa on lasten ja nuortenkirja Keltanuttuinen Tonttu ja Seitakiven salaisuus syksyllä 2017 sekä muutamia liikkeenjohdon e-oppaita

Annen kotisivut http://anne-lukkarila.simplesite.com    

 

Päivikki Palosaaresta kertovan kirjan kansi

Joulukuussa 2016 ilmestyi kirja Päivikki Palosaaresta, Kioskinpitäjä ja Keisarinna.

Takakansiteksti: Millainen ihminen löytyy Lapin keisarinnan ja Levin voimanaisen julkisuuskuvan takaa? Millainen on ollut Päivikin elämänmatka Kittilän Könkään maalaistuvasta Lapin matkailubisneksen keskiöön? Tarinallinen elämänkerta valottaa Päivikki Palosaaren elämää, hänen ilojaan ja surujaan, vaikeuksiaan ja voittojaan.

Hersyvät tarinat vievät lukijat Päivikin lapsuuteen ja nuoruuteen Lappiin ja Turkuun, matkoille maailman ääriin ja väliin kivuliaisiinkin seikkailuihin yrittäjänä ja ihmisenä. 

Unelmansa eteen taistelleen ihmisen tarinasta kuultaa läpi lohdullinen ajatus – elämä on ihmisen omissa käsissä. 

 

 

Strategiaa suomeksi -kirjan kansi

Takakansiteksti: VAROITUS: TÄMÄ STRATEGIA-OPUS SISÄLTÄÄ KÄYTÄNNÖN TYÖKALUJA JOTKA OVAT SIMPPELEITÄ JA TOIMIVAT!

STRATEGIAA SUOMEKSI – tärppejä ja työkaluja antaa selkeän mallin ja työkalut sekä strategian rakentamiseen että sen jalkauttamiseksi. Case – esimerkit helpottavat asian soveltamista.

Mikään ei ole vakavaa, ei edes strategiatyö. Niinpä tätäkään käsikirjaa ei kannata lukea ryppyotsaisesti. 

Nappaa siis juuri sinulle sopivat tärpit ja työkalut, jos niitä löydät!