Syysvuosikokouksessa Posiolla 23.11. 2013 Tekijöiden päivän jälkeen tehtiin henkilövalintoja ja hyväksyttiin ensi vuoden toimintasuunnitelma ja tulo- ja menoarvio.

Lapin Kirjallisuusseuran puheenjohtajana jatkaa Eija Miranda Silventoinen Ivalosta.

Hallitukseen valittiin tällä kertaa varsinaisiksi jäseniksi Jorma Koski (Kemi), Eija Nissinen (Salla), Arja Vasama (Rovaniemi), Tarja Revonmäki (Posio) ja Raili Ilola (Tornio) ja varajäseniksi Irene Piippola (Rovaniemi), Paula Alajärvi (Sodankylä), Matti Ylipiessa (Kemi), Tuula Saraniemi (Rovaniemi), Toini Marjamaa (Keminmaa) ja Anita Myllykoski (Tornio). Toiminnantarkastajaksi valittiin Erkki Kaila ja varalle Kristiina Mathlein.

Kirjallisuusseuran jäsenmaksujen suuruus päätettiin pitää entisellään. Vuoden 2014 maksu on siten 20 €, mutta eläkeläisille, työttömille, opiskelijoille ja varusmiehille vain puolet siitä, eli 10 €. Kannatusjäsenen maksu on 40 €.

Vuoden 2014 toimintasuunnitelma päivitetään näille sivuille ennen joulua. Vuoden päätapahtumia ovat tuttuun tapaan 2.-7.6. Sodankylän kirjoittajakurssit ja syksyllä järjestettävä Tekijöiden päivä.