Lapin Kirjallisuusseura on avoin kaikille kirjallisuuden ystäville. Seuran jäseneksi voi liittyä hallitukselle osoitetulla hakemuksella osoitteessa: c/o Erkki Kaila, Ounasjoentie 5 A 8, 96200 Rovaniemi, sähköposti: lapinkirjallisuusseura@gmail.com tai täyttämällä sähköisen hakemuslomakkeen

Lapin Kirjallisuusseuran kevätvuosikokous pidetään maanantaina 14.5.2018 klo 17  POPA:n tiloissa, Teollisuustie 16, Rovaniemi.

Pellolainen Tuomo Waara voitti Lapin Kirjallisuusseuran järjestämän Lapin tarinaniskennän aluemestaruuskilpailun Torniossa 7.4. tarinallaan 2.5.1966. Hän oli myös yleisön suosikki.

Lauantaina 2.12. Torniossa julkistettiin Lapin satumaa -kirjoituskilpailun voittajat. Samassa tilaisuudessa esiteltiin myös Lapin satumaa – Satuja Lapista -teos, jonka on toimittanut kirjailija Tittamari Marttinen.

Kilpailun voitti Päivi Miettinen sadullaan Čáhkalakkiksen aarre.

Tervetuloa Suomen Kulttuurirahaston Kannatusyhdistyksen ja Lapin Kirjallisuusseuran järjestämään kirjallisuustapahtumaan, myös Tekijöiden päivään, lauantaina 2.12.2017 klo 10.30–16.30 Tornion kirjastoon ja Aineen taidemuseoon

Tänä vuonna Tekijöiden päivä järjestetään yhdessä Tornion kirjaston kanssa Tornion kirjastossa lauantaina 2.12.2017 klo 11 - 13. Mukana päivän järjestelyissä myös Suomen Kulttuurirahaston Lapin alueen kannatusyhdistys.

Lapin Kirjallisuusseura järjestää vuosittain Tekijöiden päivän lisäksi useita muita tapahtumia kirjailijoille ja yleisölle.

Tiedotamme tulevista tapahtumista näillä sivuilla, Facebookissa sekä Lapillisessa.

Voit selata menneitä tapahtumia vasemman laidan valikosta.

Seuran kevätkokous keräsi tuvan täydeltä yleisöä Ivalon kirjastoon 1.3.2014. Kuva: Tero Ronkainen.