Lapin Kirjallisuusseura on avoin kaikille kirjallisuuden ystäville. Seuran jäseneksi voi liittyä hallitukselle osoitetulla hakemuksella osoitteessa: c/o Erkki Kaila, Ounasjoentie 5 A 8, 96200 Rovaniemi, sähköposti: lapinkirjallisuusseura@gmail.com tai täyttämällä sähköisen hakemuslomakkeen

Tänä vuonna Tekijöiden päivä järjestetään yhdessä Tornion kirjaston kanssa Tornion kirjastossa lauantaina 2.12.2017 klo 11 - 13. Mukana päivän järjestelyissä myös Suomen Kulttuurirahaston Lapin alueen kannatusyhdistys.

Lapin Kirjallisuusseura, Suomen tietokirjailijat, Lappi ja Rovaniemen kirjasto aloittivat keväällä yleisötilaisuuksien sarjan, jonka tavoite on tuoda esiin lappilaista kirjallisuutta ja kirjailijoita.

Lapin Satumaa -kirjoituskilpailun päätökset on tehty ja kirjassa mukana olevien satujen kirjoittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Voittajat ja Lapin Satumaa -kirja julkistetaan Torniossa, Aineen taidemuseolla lauantaina 2.12. klo 14.00.

Suomen Kulttuurirahaston Lapin maakuntarahaston ja Lapin Kirjallisuusseura ry:n satujen ja tarinoiden kirjoituskilpailuun lähetettiin määräpäivään 23.6. mennessä peräti 226 satua.

Suomen Kulttuurirahaston Lapin maakuntarahasto ja Lapin Kirjallisuusseura ry julistavat satujen ja tarinoiden kirjoituskilpailun.

Lapin Kirjallisuusseura järjestää vuosittain Tekijöiden päivän lisäksi useita muita tapahtumia kirjailijoille ja yleisölle.

Tiedotamme tulevista tapahtumista näillä sivuilla, Facebookissa sekä Lapillisessa.

Voit selata menneitä tapahtumia vasemman laidan valikosta.

Seuran kevätkokous keräsi tuvan täydeltä yleisöä Ivalon kirjastoon 1.3.2014. Kuva: Tero Ronkainen.