Lapin Kirjallisuusseura on avoin kaikille kirjallisuuden ystäville. Seuran jäseneksi voi liittyä hallitukselle osoitetulla hakemuksella osoitteessa: c/o Erkki Kaila, Ounasjoentie 5 A 8, 96200 Rovaniemi, sähköposti: lapinkirjallisuusseura@gmail.com tai täyttämällä sähköisen hakemuslomakkeen

Suomen Kulttuurirahaston Lapin maakuntarahasto ja Lapin Kirjallisuusseura ry julistavat satujen ja tarinoiden kirjoituskilpailun.

Lappi-kirjallisuuspalkinto on Lapin kirjastojen perustama palkinto ansioituneelle Lappi-aiheiselle kotimaiselle, suomenkieliselle kaunokirjalliselle teokselle.

Lapin Kirjallisuusseuran syysvuosikokous pidettiin Rovaniemellä lauantaina 26.11.2016.

Lapin Kirjallisuusseuran SYYSVUOSIKOKOUS pidetään Rovaniemellä

la 26.11.2016 klo 18 alkaen Kauppatorin asukastuvalla Pohjolankatu 4-6, toritaso KARTTALINKKI

Tänä vuonna Tekijöiden päivä toteutetaan kaksipäiväisenä osana Rovaniemen Seniori-Messuja 26.-27.11.2016 Santasportissa, Ounasvaaran kupeella (Lapin Urheiluopisto, Hiihtomajantie 2).

Lapin Kirjallisuusseura järjestää vuosittain Tekijöiden päivän lisäksi useita muita tapahtumia kirjailijoille ja yleisölle.

Tiedotamme tulevista tapahtumista näillä sivuilla, Facebookissa sekä Lapillisessa.

Voit selata menneitä tapahtumia vasemman laidan valikosta.

Seuran kevätkokous keräsi tuvan täydeltä yleisöä Ivalon kirjastoon 1.3.2014. Kuva: Tero Ronkainen.